Ansvarlig søker til faste priser

Vi påtar oss rollen som ansvarlig søker til faste priser av ditt prosjekt. Prisene blir litt forskjellig avhengig av hva som er din situasjon. Det er stor forskjell på å søke inn en fasadeendring uten dispensasjoner og for eksempel et nybygg med dispensasjon. Vi blir din (tiltakshavers) representant overfor kommunen og vil være kommunens kontaktperson i hele byggesaken.

Ansvarlig søker er en omfattende og ansvarsfull jobb. Vi bistår deg i hele prosessen på en ryddig og mest mulig effektiv måte fram til ferdigattest. Vi er lokalisert i Kragerø i Telemark men tar oppdrag over hele Norge. For nybygg vurderer vi i hvert enkelt tilfelle om du bør søke etter TEK10 eller TEK17.

Les mer og se priser her

Lik og del. Spre våre gode nyheter!

Tittel overskrift

teaser melding