Ferdig – Alle bidrag blir nå gjennomgått

Vår Julegave: Vi gir bort ett -1- arkitektoppdrag til en maks verdi av ca. kr. 100.000,- Du får tegnet ditt prosjekt enten det er enebolig, hytte, påbygg, tilbygg, leilighet eller hybel.

Vi inkluderer  3D visninger, mengdeberegninger, alle nødvendige tegninger for byggesøknad og gjennomfører søknaden for deg også! Alt gratis.

Det eneste vi trenger fra deg er at du beskriver ditt prosjekt og hvorfor vi skal hjelpe deg. Vi velger hvem vi vil plukke ut og jobbe videre med. Dette er altså ikke et lotteri men er avhengig av din beskrivelse.

Kravet er at du må være klar for å gjennomføre prosjektet og søknaden i løpet av 2018. Vi krever ikke at du skal starte byggingen samme år.

Beskrivelsen av ditt prosjekt må være kommet inn før Julaften kl. 12:00. Vi annonserer den heldige vinneren før nyttår på vår facebook side.

For å søke

For å søke går du til kontakt oss siden krysser av for «Annet» og beskriver ditt prosjekt, eller sender oss en epost med overskriften «Gratis arkitektoppdrag».

Du må oppgi navn, adresse og telefon. Vi trenger også Gnr./Bnr. samt kommune for stedet oppdraget gjelder. Legg gjerne ved foto eller annen dokumentasjon som beskriver din situasjon og ønsker. Maks 500 ord i beskrivelsen.

Du kan lese litt mer om prosessen her: Planlegging i fokus for en privat tiltakshaver

Alle direkte utlegg og offentlige avgifter i forbindelse med byggesøknaden er ikke inkludert og må dekkes av tiltakshaver.

Lykke til!

Lik og del. Spre våre gode nyheter!