Landsdekkende avtale med Fair Deal AS

Fair Deal gruppen er grossist for en rekke byggrelaterte produkter som blant annet smarte møbler, rekkverk, garasjeporter, kjøkken og baderomsløsninger. Hovedhus AS har nå inngått landsdekkende avtale om salg av alle deres produkter i forbindelse med våre husmodeller eller direktesalg for de som ønsker egne arkitekttegnede hus gjennom oss.

Med denne avtalen kan vi tilby høykvalitets fast og løs innredning til de kunder som ønsker Nøkkelferdig løsninger. Avtalen sikrer oss en solid posisjon hos en robust og landsdekkende grossist. Vi kan nå til meget gunstige priser tilby våre kunder blant annet:

  • Trapper
  • Rekkverk – Glass, stål, alu., eik mm.
  • Smarte møbler – perfekt for våre små hus i Minibo serien
  • Senger
  • Bord
  • Innemøbler
  • Garasjeporter
  • Kjøkkenløsninger
  • Baderomsmøbler

Lik og del. Spre våre gode nyheter!

Tittel overskrift

teaser melding