Hovedpostene i Byggebudsjett mal for ExcelByggebudsjett mal for Excel

Her finner du vår Byggebudsjett mal for Excel som vi har utarbeidet i forbindelse med prosjektledelse etter CM-Modellen. Nedenfor finner du en liten beskrivelse eller brukerveiledning.

Last ned gratis Byggebudsjett Excel mal

Vår byggebudsjett mal er basert på muligheten for deling av prosjektarbeidet mellom prosjektleder PL og tiltakshaver TH. Dersom du (TH) skal gjøre alt så fjerner du alle X i feltet PL foruten pkt. 1 og 9 som minimum må være på plass. Dersom du ønsker å sette arbeid bort til Hovedhus AS som prosjektleder setter du en X i feltet PL. Deretter er det bare å fylle ut alle kostnader slik du estimerer eller får dem inn i form av tilbud fra leverandører.

[totalpoll id=»1258″]

Dersom du får denne advarselen når du åpner filen så er dette en generell melding fra Microsoft angående filer fra Internett. Vårt regneark inneholder ikke makroer så det kan ikke inneholde virus.

Tilbud på kalkulering av byggebudsjett

Brukerveiledning

De gule feltene er beregnet for kommentarer og merknader. De lysebrune feltene er for beløp og verdier. De felter med Grå og hvit bakgrunn er felter med kalkulasjoner og her må du ikke overskrive formlene.

 

Bruk vår priskalkulator for å få praktisk byggebudsjett på hus

Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva du synes om vår Excel mal enten direkte via kontakt oss eller via vår facebook side. Kanskje utvikler vi systemet med nettopp ditt forslag.

Tittel overskrift

teaser melding