Nyttige linker for selvbyggeren

Nedenfor har vi samlet noen nyttige linker for selvbyggeren enten du skal bygge stort eller smått. Dette omfatter både tekniske krav, kart, hus-tegninger, kalkulatorer for pris og energi samt mye mer. Vi vil utvide denne siden etter hvert som vi både finner andre nyttige sider eller får inn tips om sider fra dere.

Hvor stort kan du bygge?

Når du har funnet deg en tomt er neste spørsmål kanskje hvor stort kan jeg bygge? Denne kalkulatoren guider deg gjennom en liten jungel av uttrykk og hva du trenger av informasjon for å bestemme maksimal utnyttelse av din tomt. Link til hvor stort kan du bygge.

Kart for din eiendom

Kartverket har utgitt en kartportal for detaljert informasjon om eiendommer i hele Norge.  Link til kartportalen.

Lavenergiprogrammet

Lavenergiprogrammet har laget en rekke veiledere og maler for den som ønsker å bygge med fokus på energibruken. Her finner du både nyttig informasjon, kalkulatorer for energi og støtteordninger for energieffektiviseringer. Enten det er til nybygg, utvidelser eller rehabiliteringer. Her er link til lavenergiprogrammet.

Priskalkulatoren

Vi må jo selvsagt nevne vår egen priskalkulator for beregning av komplette Nøkkelferdige hus som elementer eller som ferdig utvendig bygg. Her er link til vår priskalkulator.

Inspirasjon for design av ditt nye hjem

Har du sett deg lei på alle kjedelige og tradisjonelle hus. Hvorfor ikke la deg inspirere av hele verden. Her har du en link til hus som virkelig er «utenfor boksen». Men husk at tegninger fra utlandet vil ofte inneholde feil i forhold til våre byggeforskrifter. Derfor kan du la deg inspirere av disse men få en kvalifisert arkitekt eller byggingeniør til å korrigere dem for deg først. Link til inspirasjon for ditt nye hjem.

Les mer om våre Tjenester

Tittel overskrift

teaser melding