Om Hovedhus AS

Vi er et ungt nyskapende og teknologisk fokusert selskap med store visjoner. Vi fokuserer på rollen som utvikler av byggeprosjekter og kataloghus for eiendomsutviklere, investorer og private kunder. Vi tegner, søker, administrerer og bygger for deg. Gjennomfører  prosjektledelse på hele prosjektet eller kun de deler som dere ønsker å sette bort.

Vi kan bistå i alle faser av byggeprosjekter fra første idé til komplett og ferdig bygg. Ønsker å fremstå som ryddig, saklig, fleksibel og løsningsorientert i vårt arbeid.

For tiden kan vi erklære  ansvarsrett innen arkitektur og som ansvarlig søker klasse 1. Fra våren 2019 etter endt utdannelse vil vi kunne få sentral godkjenning med ansvarsretter i klasse 1 innen ansvarlig søker, prosjekterende, utførende og kontrollerende.

Team Hovedhus AS

Hovedhus eies og drives av Einar Bordewich som har over 30 års erfaring innen konsulentselskaper for DAK, BIM, 3D, Teknisk tegning og arkitektur. Herunder 13 års erfaring med 3D, Teknisk tegning og arkitektur i eget firma, samt 3 års erfaring med daglig ledelse og overordnet prosjektledelse for en totalentreprenør. Einar Bordewich er utdannet ingeniør innen Elektro kraftteknikk og IT. Kompletterer nå den praktiske erfaringen innen bygg med teori fra Fagskolen Bygg.

 

Kenneth Giskegjerde driver konsulentbistand både for privatkunder og bedriftskunder innenfor arkitektur, ansvarlig søker, brannteknisk konsepter, reguleringsplaner, 3D modellering/fotomontasjer og prosjekteringsledelse.

Bistår også våre oppdragsgiver med seksjoneringssaker, kart og delesaker, byggeplasskontroll og HMS prosjektstyring.