TEKNISK TEGNING/BIM- NYBYGG

Det er mye å tenke på når man skal bygge hus, og mengden av søknader, tegninger, krav, reguleringer og papirer kan oppleves overveldende. Det eneste du bør bekymre deg over er hvordan du selv ønsker det, resten skal vi ordne. Dersom du har det meste klart for deg, hvordan du vil ha det og har noen skisser så kan vi utføre en ren teknisk tegnejobb for deg og samtidig sjekke tegningene opp mot de tekniske krav og forskrifter for byggverk.

Du fokuserer på det som er viktig for deg så ordner vi med alle formelle krav. Skriv noe om prosjektet ditt i kontaktfeltet til venstre så ringer vi deg for en uforpliktende samtale og kanskje du får en pris umiddelbart.

Bruk skjema til venstre for å få en vurdering av ditt prosjekt

TEKNISK TEGNING – ENDRING

Går du med planer om å bygge et ekstra bad eller innrede en del av huset som en leilighet? Kanskje ønsker du å utvide i høyden med et påbygg? Hva med å få en større stue? Vi kan uansett hjelpe deg med ditt prosjekt. Ta kontakt for en rask avklaring av både pris og om du blir søknadspliktig eller ikke.

TEKNISK TEGNING – RÅDGIVNING

Dette er valget for deg som ønsker en tettere dialog med oss for hvordan du vil ha huset eller prosjektet ditt. Du har noen grunnleggende ideer og behov som du ønsker ivaretatt og vi søker å finne optimale løsninger for deg. Vi går i dialog med deg via telefon, møter og videokonferanser og utformer huset slik du ønsker det og gjør de nødvendige endringer under veis.

Vår erfaring og nytenkende tilnærming gjør at vi ofte finner et unikt uttrykk som setter prikken over i’en i våre boligprosjekter. Vi søker å lage bygg som beriker omgivelsene og skaper mangfold, samtidig som det skal være funksjonelt og estetisk.

Vi søker å skape moderne boliger med høy bo- og brukskvalitet, hvor trivselen står i sentrum. Vi utfordrer gjerne, og er nytenkende der hvor det er rom for det.

Om dere skal tegne ny bolig, eller gjøre om den dere har, er det lurt å ta kontakt med oss. Sammen kommer vi frem til den optimale løsningen som er skreddersydd for akkurat deres behov.

Les om Arkitektpakker fra ingeniør

Les om hva våre tidligere kunder forteller i denne kategorien her.

Er du privatperson og skal bygge eller utvide? Les her for å unngå fellene slik at prosjektet ikke blir dyrere enn antatt.

.

 

Tittel overskrift

teaser melding